Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyük maçların adamı Muslera

Büyük maçların adamı Muslera

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın beş yıl önce kadrosuna kattığı Uruguaylı kaleci, oynadığı 27 derbinin 11’inde kalesini gole kapattı, büyük maçların belirleyici ismi oldu

Galatasaray 34 haftalık lig maratonunda gol yeme (48) rekoru kırdığı sezonda Fenerbahçe ile oynadığı 3 derbide kalesinde sadece bir gol gördü. Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın kaleyi koruduğu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı oynanan 27 derbinin yarısından fazlasını (14) kazandı, 1'i liderlik 1'i şampiyonluk getiren 8 beraberlik elde etti ve sadece 5 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Oysa ki Galatasaray, Muslera öncesi ezeli rakipleriyle karşılaştığı 27 derbinin yarısından fazlasını (15) kaybetmiş, 8 galibiyet- 4 beraberlik almıştı. Muslera öncesi yüzde 56 olan derbi kaybetme olasılığı Uruguaylı kaleci ile yüzde 18'e düştü. Muslera öncesi yüzde 29 olan kazanma oranı da Uruguaylı 1 numara ile yüzde 52'ye çıktı. Muslera kaleyi koruduğu bu 27 derbinin 11'inde de gol yemedi ve büyük maçların büyük kalecisi olduğunu kanıtladı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...