Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Ba ve Fabiano sürprizi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Ba ve Fabiano sürprizi

SPOR Haberleri

Mali fair play dikkate alınarak transfer yapmayı hedefleyen Sarı lacivertli takımda, Abdoulaye Ba ve kaleci Fabiano ile yeniden 1 yıllığına kiralık anlaşması yapılacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, sezon başında kiraladığı kaleci Fabiano ve Abdoulaye Ba ile yola devam kararı aldı.

Fenerbahçe’de gerilim tavan yaparken diğer yandan da önümüzdeki sezonun planlamasına başlandı... UEFA’nın yaptırımları nedeniyle yeni dönemde Sarı- Lacivertliler ayağını yorganına göre uzatmak durumunda.

Michal Kadlec’in Sparta Prag’a gitmesi, Bruno Alves’in de istenmeyen adam haline gelmesi nedeniyle stoper mevkiinde sıkıntı yaşanmaması için Abdoulaye Ba ile yeniden kiralık olarak anlaşma yapılacak.

Ayrıca transferi düşünülen Gaziantepspor ile yollarını ayıran kaleci Karcemarskas’ın da Osmanlıspor ile sözleşme imzalaması üzerine Fabiano Ribeiro ile de yola devam edilip kiralık sözleşme yapılacağı öğrenildi. 


Kaynak: HT Spor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...