Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe o isim için Milan ile yarışıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe o isim için Milan ile yarışıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Sarı-lacivertli kulübün kadrosuna katmak için uğraştığı 31 yaşındaki savunma oyuncusu için siyah-beyazlılar ile birlikte İtalyan devi Milan da devreye girdi

Brondby ile biten sözleşmesini yenilemeyen ve dün kulübüne resmen veda eden Danimarkalı stoper Daniel Agger'in transferinde Fenerbahçe'ye tanıdık bir rakip çıktı. 31 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için bir süredir uğraşan sarı-lacivertli yönetim, Agger'in, vatandaşı olan Simon Kjaer'i de devreye sokmuştu. Ancak dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın da Agger için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

MİLAN DA İSTİYOR
 Ancak sadece iki takım bu transfer için rakip olmayacak. İtalyan ekibi Milan da bonservisi elinde bulunan tecrübeli oyuncuya talip oldu. İtalyan Tuttosport'un haberine göre, geçtiğimiz sezonlarda da birçok kez Milano ekibiyle anılan Agger için kırmızı-siyahlılar temaslara başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...