Aslan kükredi

Düzenleyen:
Aslan kükredi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takım Schilb, McCollum ve Davis'in 15'er sayı attığı karşılaşmada tarihi rakibine geçit vermedi, seri 2-1'e geldi

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank, sahasında Fenerbahçe'yi 65-63 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. İlk çeyrekte karşılıklı sayılar vardı. 4. dakika 9-9 geçilirken periyot sonuna doğru Udoh'un sayılarıyla F.Bahçe 2. çeyreğe 21-19 önde geçti. 2. periyoda McCollum ve Schilb'in sayılarıyla giren Cimbom Lasme'nin basketiyle soyunma odasına 38-37 üstün gitti. Aslan McCollum ve Davis'in skorer oyunuyla 24. dakikada farkı 8 sayıya çıkardı: 45-37. Savunma sertliğini arttıran sarı-lacivertliler arayı kapattı. Son çeyreğe Galatasaray Odeabank 53-50 önde girdi. 
4. maç yarın 
Final periyodunda baskılı savunmalar vardı. Sinan ve McCollum'la skor bulan ev sahibi  farkı 7 sayıya çıkarsa da (57-50), Lasme 5 faulle oyun dışı kaldı. Sonrasında Fener Udoh'la sayılar buldu. Bitime bir dakika kala Sloukas'ın serbest atışlardan ürettiği skorlarla farkı bire indiren Fenerbahçe Bogdanovic ile hücumdan boş döndü. Kalan bölüm her iki takımın taktik faulleriyle geçildi ve Galatasaray Odeabank sahadan 65-63 galip ayrıldı. Maçın en skorer ismi Fenerbahçe formasıyla 18 sayı, 10 ribaunt ile oynayan Udoh olurken, Galatasaray Odeabank'ta Schilb, McCollum ve Davis'in on beşer sayısı galibiyette önemli rol oynadı. Serinin dördüncü maçı yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...