Galatasaray'da o kadar çok cevapsız arama var ki...

Düzenleyen:
Galatasaray'da o kadar çok cevapsız arama var ki...

SPOR Haberleri

Hoca belirsiz, haliyle transferde adımlar atılamıyor, eldekiler de satılamıyor

En çalkantılı döneminde 3 kupa alan bir takım düşünün ve sonraki sezonda en kötü sezonlarından birini yaşasın… Galatasaray’ın ta kendisi… Sarı-kırmızılılar geçmişten gelen hesapsız transferlerin bedelini ödedi, ödemeye de devam ediyor. Ekonomisindeki açık nedeniyle UEFA’dan 1 yıl Avrupa’dan men cezası alan Cimbom, ligi altıncı tamamlamasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak cezanın ötelenmesini engelledi, camiasına teselli verdi. Yeni sezon yapılanmasında ise en büyük soru işareti ve eli kolu bağlayan TEKNİK DİREKTÖR olayı… Başkan Dursun Özbek’in beklentisi ve büyük hayali Fatih Terim… Bu nedenle EURO 2016 bekleniyor. Riekerink, “Oyuncular beni istiyor” diyor ama yönetim soğuk bakıyor. Geri dönmek isteyen Melo yönetimden haber bekliyor. Transferler yeni hocaya endeksli. Elde kalan futbolcular da satılamıyor. Bu nedenle belirsizlik de camiada sıkıntıyı katlıyor.,

Linnes süre istiyor
Galatasaray’ın devre arasında Molde’den aldığı Martin Linnes, Norveç basınına açıklamalarda bulundu. Kupa finalini değerlendiren ve “Üzerimizde büyük bir baskı vardı. Onunla baş etmesini bildik” diyen Norveçli oyuncu, genel performansı konusunda da “Gelecek sezon çok daha fazla oynamak ve sahada kalmak istiyorum” ifadesini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...