HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Can Topsakal: 'Maça çıkmayabiliriz'

Düzenleyen:
Can Topsakal: 'Maça çıkmayabiliriz'
Galatasaray, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü’nün basketboldan sorumlu üyesi Can Topsakal, 'Olası bir seyircisiz oynama cezası karşısında maça çıkmayabiliriz' dedi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün basketboldan sorumlu üyesi Can Topsakal, olaylı Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Olası bir seyircisiz oynama cezası karşısında Sarı-Kırmızılılar, her ihtimali değerlendiriyor.

 
2014’te yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe’nin seyircisiz oynama cezası almadığını dile getiren Sarı-Kırmızılı yönetici, “Dördüncü maçı seyircimizin desteğiyle kazanarak şansımızı sürdürmek istiyoruz. Maç seyircisiz oynanırsa maça çıkmama durumu gündemimizde. Cezayı alırsak maça çıkmayabiliz. 2014’te aynı şeyler Fenerbahçe’nin sahasında yaşandı ve seyircisiz cezası almadılar” şeklinde konuştu.
 
Topsakal “Dördüncü maçı kazanırsak Fenerbahçe’nin kendi sahasında oynayacağı maçta bize göre daha şanslı ama kendi sahalarında ayakları titreyecektir” ifadesini kullandı.
 
MAÇA ÇIKMAZSA...
 
Galatasaray'ın iki sezon önce final serisi yedinci maçına çıkmamasının ardından Disiplin Yönergesi'ne bir madde eklenmiş ve bu eylemde bulunanlara ağır ceza verilmesi hükme bağlanmıştı.
 
Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal'ın "Seyirci cezası verilirse maça çıkmayabiliriz" açıklamasının ardından ilgili madde akıllara geldi.
 
34. Müsabakaya Katılmamak
34.1. Kuruluşun geçerli mazereti olmadan müsabakaya ya da kupa - madalya seremonisine katılmaması halinde on (10) puana kadar puan silme cezası ve/veya küme düşürme cezası ile ayrıca bu eylemlere karşılık 100.000-TL’sına kadar para cezası verilir. (Basket Dergisi-Sporcope)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...