Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özbek: Top sizde Cenk

Düzenleyen:
Özbek: Top sizde Cenk

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı "Kiralık gönderilen oyuncular" değerlendirilsin direktifi verdi. Cenk Ergün ile Alp Yalman, temmuza kadar takımı dizayn etmeye çalışacak

Türkiye Kupası'nın kazanılmasıyla kaosu minimum hasarla atlatan Galatasaray'da yönetim adımlarını sakin ve sağlam atmak istiyor. Teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i getirmeyi hedefleyen Başkan Dursun Özbek, bu yüzden ilk etap kamp çalışmalarında Jan Olde Riekerink'i görevlendirmeyi düşünüyor. Haziran ayı içinde yeni hoca konusunda hamle yapmayı planlamayan Galatasaray Başkanı, Futbol Direktörü Cenk Ergün'e tam yetki verdi ve "Alp ağabeyle birlikte kafa kafaya vererek, takımın geleceğiyle ilgili yol haritasını çizmelisiniz. Riekerink'in de görüşlerini alıp gidecekleri, kalacakları belirleyin. Kiralık olarak gönderdiğimiz oyunculardan da bu sene faydalanmalıyız" dedi. Yoğun bir çalışma temposu içinde olan Ergün, bu direktif sonrası vaktinin neredeyse tamamını sarı-kırmızılı takım üzerinde harcamaya başladı. 
Telles dönüyor
Öncelikle kiralık olarak forma giydikleri takımlardan dönecek oyuncular üzerinde yoğunlaşan Galatasaray Futbol Direktörü, Alex Telles'in önünüzdeki sezon kesinle sarı-kırmızılılarda kalmasından yana. Carole ile Olcan zaman zaman sol bekte iyi işler çıkarsalar da istikrar yakalayamamaları Brezilyalı için verilecek kararı etkiledi. Galatasaray formasıyla 3 sezonda 62 maça çıkıp 1 gol atan, İtalyan ekip İnter'de de 22 karşılaşmada görev yapan Telles için, başkana olumlu rapor sunulacak. Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin bonservisi Barcelona'da olan geçtiğimiz sezonu Slaven Bilic'in takımı West Ham United'da geçiren Alex Song'la anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Defansif orta saha bölgesinde forma giyen ve Barça'yla bir yıllık sözleşmesi olan 28 yaşındaki futbolcu Ada ekibinde bu sezon 16 maçta forma giydi. 
> Burhan Can TERZİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...