Alves'in korkusu

Düzenleyen:
Alves'in korkusu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de futbolcular tarafından istenmeyen oyuncu ilan edilen Bruno Alves, son günlerde Agger'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleriyle ilgili rahatsızlığını dile getirdi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi biten ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bruno Alves cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. UEFA'nın getirdiği kriterler yüzünden bonservisi elinde ve maliyeti düşük isimlere yönelen sarı-lacivertliler, 1.8 milyon Euro önerdikleri Portekizli futbolcudan olumlu yanıt almışlardı.

YEDEK KALMA KORKUSU

Takım içinde pek fazla sevilmeyen ve yaptığı hatalarla taraftarların güvenmediği oyuncuyla yola devam etmesi beklenen sarı-lacivertli yönetim, Danimarka ekibi Brondby ile olan sözleşmesi sona eren Daniel Agger'le de flört halinde. Vatan Gazetesinde yer alan habere göre; Bu durum kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başladıktan sonra yedek kalma korkusu yaşayan Bruno Alves, yönetime Agger'i sordu. Ülkesine dönmeyi düşünse de maddi şartlar yüzünden aklı F.Bahçe'de kalan deneyimli savunmacı, idarecilerle yaptığı zirvede konuyla ilgili olarak duyduğu endişeyi şu sözlerle dile getirdi:

"DÜŞÜNÜP KARAR ALACAĞIM"

"Beni tekrardan takımda görmek istemenizden dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe'de kalmayı çok isterim ancak son günlerde Agger ismini çok fazla duyuyorum. Ben yedek kalmak istemiyorum. Her zaman formamı giyip, sahada yer almak istiyorum.

Eğer Agger gelirse benim durumum ne olacak? Bunları iyice düşünüp öyle bir karar vereceğim. Sizin öneriniz Porto'nunkine göre çok cazip. Bunu da göz önünde bulundurup size kararımı bildireceğim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...