Galatasaray'da Denayer harekatı

Düzenleyen:
Galatasaray'da Denayer harekatı

SPOR Haberleri

Galatasaray, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Manchester City'den kiralık olarak kadroya dahil ettiği Jason Denayer'i, aynı şartlarda yeniden takıma katmak için harekete geçti.

Mali kriterlerle uymadığı gerekçesiyle UEFA tarafından Avrupa'dan 1 yıl men edilen ve izlenmeye devam eden G.Saray hem ekonomisini zorlamayacak hem de hayal kırıklığı yapmayacak transferler yapmak istiyor. Savunmaya takviye yapacak olan sarı-kırmızılıların öncelikli hedefi sezon başında Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer'in kulübünde düşünülmemesi durumunda aynı formülle yeniden kadrosuna katmak.

AYNI ŞARTLARLA...

G.SARAY yönetimi, Belçika'nın Avrupa Şampiyonası'nda yer alan savunmacı için turnuva başlamadan Manchester City'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bayern Münih ile yollarını ayırıp sezon ortasında City ile anlaşan ünlü İspanyol teknik adam Pep Guardiola'nın kadrosunda düşünmemesi durumunda sarı-kırmızılılar Denayer'i sezon başındaki şartlarla kadrosunda tutmak istiyor.

JASON MUTLU AYRILDI

Öte yandan Denayer de geçtiğimi geçtiğimiz günlerde duygusal bir veda mesajı yayınlayarak G.Saray taraftarına veda etmişti. Mesajında "Geçtiğimiz 9 ayda yalnızca futbol hakkında çok şey öğrenmedim, hayat hakkında da çok şey öğrendim. İniş ve çıkışların olduğu zor bir sezon geçirmiş olsak da, efsanevi kulübünüzde ve mükemmel şehrinizde geçirdiğim her andan zevk aldım. G.Saray için her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım çünkü tutkulu taraftarlarımız bana çokça ilham verdi" diyen Belçikalı futbolcunun da City'nin kadrosunda düşünülmezse sarı-kırmızılı ekibe dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

1YILLIK MALİYETİ 1.2 MİLYON POUND

SARI-kırmızılılar sezon başında Jason Denayer'i Manchester City'den 100 bin poundu kiralama ücreti, 217 bini de Türkiye'deki imaj hakları olmak üzere 317 bin pounda transfer etmişti. Belçikalı oyuncuya da 596 bin pound sabit transfer ücreti ve 11 bin pound maç başı (27 maçta oynadı, 297 bin pounda almaya hak kazandı) ücret ödenmişti.


Kaynak: Vatan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...