Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den 4 yıldız gönderildi!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den 4 yıldız gönderildi!

SPOR Haberleri

Gelecek sezon mali kriterleri göz önünde bulunduran Fenerbahçe'de, Fabiano, Kadlec, Markoviç ve Ba ile yollar ayrıldı. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden futbolculara teşekkür mesajı yayınladı.

 Fenerbahçe Kulübü, sezon başında Porto'dan kiraladığı Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba, Liverpool'dan kiraladığı Lazar Markovic ve sözleşmesi sona eren Michal Kadlec'e takıma verdiği destekten dolayı teşekkür mektubu yolladı. 


Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, futbol takımımızın 2016 - 2017 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Fabiano Ribeiro, Michal Kadlec, Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba’ya, takımımıza vermiş olduğu emeklerden ötürü birer teşekkür mektubu iletti. Bu oyuncular ile yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu’nun imzasıyla gönderilen mektuplarda oyuncularımıza, Fenerbahçe’de görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür edilirken, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarı dolu günler geçirmeleri dilendi" denildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...