HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Schalke 04'den, Galatasaraylı yıldıza 7 milyon euro!

Düzenleyen: /
Schalke 04'den, Galatasaraylı yıldıza 7 milyon euro!
Galatasaray, Schalke 04, Sinan Gümüş, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Stuttgart'tan kadrosuna kattığı yıldız futbolcusu Sinan Gümüş için Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün, 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Galatasaray'da taraftarın sevgilisi haline gelen Sinan Gümüş için Almanya'dan sürpriz bir teklif geldi.

Bundesliga'nın iddialı takımlarından Schalke, genç yıldız adayı için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Küme düşen Stuttgart'tan Filip Kostic için yaptıkları 4 milyon Euro'luk teklif geri çevrilen Schalke'nin rotasını Sinan'a yönelttiği bildirildi.

"SİNAN GÜMÜŞ'Ü İKNA ETTİLER"

Schalke'nin teknik direktörü André Breitenreiter'in yardımcısı Volkan Bulut'un, Sinan Gümüş'le görüştüğü ve kendisini ikna ettiği iddia edildi. Sinan'ın daha Stuttgart alt yapısında oynarken aynı şehrin takımı Paderborn'da çalışan Bulut'la tanıştığı belirtildi. Sinan'ın Breitenreiter'a öneren kişinin de yine Bulut olduğu bildirildi.

6-7 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Schalke sportif direktörü Axel Schuster'in Sinan'ın transferi için İstanbul'a geleceği Schalke'nin Sinan için 6-7 milyon Euro civarında bir rakama çıkabileceği belirtildi.

 

Kaynak: Fotospor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...