Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Topal La Liga'da!

Düzenleyen:
Mehmet Topal La Liga'da!

SPOR Haberleri

İspanyol basını, Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Milli futbolcu Mehmet Topal'ın, La Liga'dan Espanyol ile prensip anlaşmasına vardığını iddia etti.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal için yeniden İspanya iddiası geldi; Rota ise Espanyol... 2012'de Valencia'dan Fenerbahçe'ye gelen A Milli futbolcu için La Liga ekiplerinden Espanyol'un devreye girdiği ve bu transferde mutlu sona çok yaklaştığı bildirildi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜN KARARI BEKLENİYOR

İspanyol kaynakların özel haberine göre, Espanyol'un sunduğu 2 yıllık teklifi kabul eden Mehmet Topal, takımın başına geçecek yeni teknik direktörün 'Tamam' kararını beklemeye başladı. Espanyol'un başına geçecek olan yeni teknik adam ile Mehmet Topal ile anlaşıldığı bilgisi verildikten sonra, imzaların atılabileceği duyuruldu

QUIQUE SANCHEZ GELİYOR

Öte yandan Espanyol'un başına geçecek teknik adam için de Quique Sanchez Flores gösterildi. Galatasaray'ın da görüştüğü belirtilen Flores'te pürüz çıkması durumunda diğer adayların Paco Jemez ve Jorge Sampaoli olduğu vurgulandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...