Van Persie depremi! Paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı

Düzenleyen:
Van Persie depremi! Paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Robin van Persie'nin Instagram'da paylaştığı fotoğraf, transfer dedikodularının artmasına neden oldu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie'nin, sarı lacivertli kulüpten ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Kendisiyle yakından ilgilenen Lazio'da forma giyen futbolcuyla paylaştığı fotoğraf bu iddiaların güçlenmesine sebep oldu.

LAZIO PEŞİNDE

İtalya devi Lazio'nun gelecek sezon forvete yapacağı transfer için Ajax'tan Arkadiusz Milik ve Fenerbahçe'den Robin van Persie ile temasta olduğu öğrenildi. Ajax'ın 22 yaşındaki golcüsü Milik, "Gelecek sezon da Ajax'ta olacağım. Kulübüm birçok teklif olduğunu söylüyor. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra karar vermek istiyorum. Yeni hocamızın belli olmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Van Persie depremi! Paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı

10 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Fenerbahçe'de sıkıntılı bir sezon geçiren Robin van Persie ile de ilgilenen Lazio'nun, Hollandalı golcü için 10 milyon Euro'yu gözde çıkardığı belirtildi. Van Persie'ye 2 yıllık sözleşme önermeyi planlayan Lazio'yu zorda bırakan tek şey yıldız futbolcunun Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon Euro kazanması.

TARTIŞILAN FOTOĞRAF

Öte yandan golcü oyuncunun geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf da transfer dedikodularının artmasına neden oldu. Lazio'da forma giyen De Stefan de Vrij ile aynı masada oturan Van Persie'nin Lazio'dan gelecek teklife göre kararını vereceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...