Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta yetki verdi: Para edenleri satın

Düzenleyen:
Usta yetki verdi: Para edenleri satın

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Cardozo, N’Doye, Yatabare gibi yüksek maliyetli isimleri elden çıkarmak istiyor

Yeni sezonda köklü değişim hedefleyen ancak UEFA'nın bütçe kısıtlaması nedeniyle önce eldekileri satmak zorunda olan Trabzonspor, yüksek maliyetli oyuncuları göndermek için menajerlere tam yetki verdi. Özellikle Cardozo, N'Doye, Yatabare gibi isimlerin yüksek bonservislerle satılması konusunda menajerlere yetki veren Başkan Usta, kadrodaki oyuncu sayısını azaltacaklarını söyledi.
Usta, “Trabzonspor'un 60 milyon liralık bütçeyi aşmamak kaydıyla gönderilecek oyuncularının ardından dış transfere yönelecektir. Uymamız gereken bir kota var ve maliyeti düşürmek zorundayız. Bütçe disiplini önemli. UEFA ile yaptığımız 3 yıllık planı dikkate almak zorundayız. Gelirlerin yüzde 60'ını geçemeyiz. Elimizde 30 milyon liralık oyuncu kalırsa, 30 milyon liralık daha oyuncu transfer edebiliriz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...