Volkan Demirel'in pabucu dama atıldı

Düzenleyen:
Volkan Demirel'in pabucu dama atıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 2002'den beri sarı lacivertli formayı giyen Volkan Demirel'in yerine ilk 11 de forma giyebilecek yeni kaleci arayışlarına başlandığı iddia edildi.

Sözleşmesinde '6 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Fabiano'yla maliyeti yüksek olduğu için kontrat yenilemeyen ve oyuncuyu kulübü Porto'ya geri gönderen Fenerbahçe, 1 numara için düğmeye bastı.

KALECİ ARAYIŞI

Uzun yıllardan beri bu bölgenin vazgeçilmezi olan Volkan Demirel'in ameliyat olup, önünde uzun ve sıkıntılı bir tedavi süreci olduğu için arayışlara başlayan sarı-lacivertliler direkt 11'de oynayacak bir file bekçisi arıyor.

KAMPI KAÇIRACAK

Yıllardır kaptanın yedeği olarak birçok isimle anlaşan sarı-lacivertlilerin şimdi bir başka yol izleyecek olmasının en büyük nedeni Volkan'ın hem sezon başı hazırlık kampını hem de Devler Ligi ön elemelerini kaçıracak olması.

Bu çerçevede hem yurt içi hem de Avrupa çapında birçok futbolcu belirleyen sarı-lacivertliler 2 hafta içinde transferi noktalayıp şu an alternatifsiz olan bölgedeki sorunu çözmek niyetindeler.

 

Kaynak: Vatan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...