Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Mor'a Avrupa'dan müthiş rakam

Düzenleyen:
Emre Mor'a Avrupa'dan müthiş rakam

SPOR Haberleri

Milli yıldız Emre Mor'un menajeri, bir avrupa kulübü ile 10 milyon euro'ya anlaşmak üzere olduğunu duyurdu. 18 yaşındaki genç oyuncunun transferi gerçekleşirse, Danimarka tarihinde en yüksek bedelle transfer olan oyuncu ünvanına sahip olacak.

Fatih Terim'in Euro 2016 kadrosuna dahil ettiği Emre Mor'dan 3 büyüklere kötü haber geldi. Taliplileri ikiye katlanan Emre Mor'un, Türkiye'den gelen tekliflere kapıyı kapattığı öğrenildi.

10 MİLYON EURO'YA EL SIKIŞTI

Galatasaray'ın devre arasında elinden kaçırdığı, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin peşine takıldığı 'sıra dışı' yetenek Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın, bir Avrupa kulübüyle 10 milyon Euro'ya yakın bir rakama el sıkıştığı ortaya çıktı.

MUSTAFA DENİZLİ ÇOK İSTEMİŞTİ

Devre arasında Mustafa Denizli'nin G.Saray'a getirmek için çok uğraş verdiği Emre Mor, 500 bin Euro'luk fark yüzünden Sarı- Kırmızılı kulübe kazandırılamamıştı. Danimarka'nın Süper Ligi ekiplerinden Nordsjaelland'de forma giyen Emre Mor, Milli Takım'a seçilmesinin ardından Beşiktaş'ı da peşine takmış, ilk maçta herkesi büyüleyince Fenerbahçe de peşine takılmıştı.

' 'AVRUPA'DA OYNAYACAK''

Ancak Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın yakın çevresine "Emre'nin kariyer planlamasını yaptık. Gelen teklifler var ama Türkiye'yi düşünmüyoruz. Emre Mor, Avrupa'da yoluna devam edecek. Birçok teklif aldık. Ancak çok önemli bir kulüple imza aşamasına geldik" dediği bildirildi.

REKOR KIRACAK

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Manchester United ve Manchester City'nin ilgilendiği iddia edilen oyuncunun adı, Almanya'da ise Borussia Dortmund ile anılıyor. Emre Mor için kesenin ağzını açan ve imza aşamasına gelen dev bir kulübün, 10 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Emre, bu rakama transfer olması halinde Danimarka'dan bonservisine en fazla para ödenen futbolcu olarak tarihe geçecek. Fatih Terim, Emre Mor'un yetenekleri için "sıra dışı" ifadesini kullanmıştı.

KULÜBÜNÜN TOPLAM DEĞERİ 8.3 MİLYON EURO

Transfermarkt verilerine göre Danimarka'nın mütevazı kulübü Nordsjaelland'daki toplam oyuncuların değeri 8.3 milyon Euro olarak görülüyor. Sezon başında bonservis değeri 100 bin Euro gözüken Emre Mor'un 10 milyon Euro civarında bir rakama satılması halinde kulüp inanılmaz bir gelire sahip olacak. 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Emre Mor'un, İngiltere'de oynamak istediği bildirildi.

13 LİG MAÇINDA 2 GOL ATTI

Son 6 ay içinde futbol kariyerinde önemli adımlar atan, hatta "Türk Messi" olarak gösterilmeye başlanan Emre Mor, takımıyla çıktığı 13 lig maçında 2 gol attı. Viborg'a karşı attığı golle de takımının Süper Lig'de gol atan en genç futbolcusu unvanını elde etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...