Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

Düzenleyen:
A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

SPOR Haberleri

Ergin Ataman, Rio 2016 Olimpiyat elemelerine katılacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosunu açıkladı. Orlando Magic'de oynayan Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova kadroda yer almadı.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Ergin Ataman, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'ne katılacak Ay-Yıldızlı ekibin aday kadrosunu açıkladı. Kadroda, NBA'de Orlando Magic forması giyen Ersan İlyasova yer almadı.

TURNUVA 5 HAZİRANDA BAŞLIYOR

Filipinler'in başkenti Manila'da 5-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosu ve hazırlık programı açıklandı.

HAZIRLIK PROGRAMI

6 Haziran Pazartesi günü Spor Toto Basketbol Süper Ligi Finali'nde mücadele eden Anadolu Efes ve Fenerbahçe oyunculardan yoksun bir şekilde Antalya'da toplanacak olan kırmızı beyazlı ekip, burada 11 Haziran tarihine kadar ilk antrenmanlarını yapacak. Milliler, Antalya kampının ardından 13 Haziran'da İtalya'ya hareket edecek ve burada hazırlık maçları oynadıktan sonra 19 Haziran Pazar günü yurda dönecek.

21 Haziran Salı günü ikili temas mücadelesinde Filipinler'le İstanbul'da karşılaşacak olan milliler, 23 Haziran Perşembe günü de Yunanistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. A Milli Takım, 26 Haziran Pazar günü Yunanistan ile bu kez İstanbul'da oynayacak ve 27 Haziran Pazartesi günü Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde mücadele etmek için Manila'ya uçacak.

Filipinler'de son hazırlıklarını yapacak olan milliler, 1 Temmuz'da Filipinler ile hazırlık maçı oynayacak ve 5 Temmuz Salı günü de Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ndeki ilk maçında Kanada karşısına çıkacak. Ay yıldızlı ekip ikinci maçında ise 7 Temmuz 2016 Perşembe günü Senegal ile oynayacak.

ADAY KADRO ŞU ŞEKİLDE

A Milli Erkek Basketbol Takımı Aday Kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Birkan Batuk, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz (Anadolu Efes), Tolga Geçim, Can Maxim Mutaf (Banvit), Ender Arslan, Metin Türen, Semih Erden, Mehmet Yağmur, Oğuz Savaş (Darüşşafaka Doğuş), Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Barış Hersek (Fenerbahçe), Hüseyin Göksenin Köksal, Sinan Güler (Galatasaray Odeabank), J. Metecan Birsen (İstanbul BB), Kenan Sipahi, Samet Geyik (Karşıyaka), Ömer Faruk Aşık (New Orleans Pelicans)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...