Fikret Orman: Uyuyan devi uyandırdık

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fikret Orman: Uyuyan devi uyandırdık

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz aslında bir şey yapmadık. Uyuyan devi uyandırdık o kadar." dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz aslında bir şey yapmadık. Uyuyan devi uyandırdık o kadar." dedi.

Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen şampiyonluk balosuna katıldı. Baloya, Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Metin Albayrak, Hakan Özköse, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaşlı eski bakanlar ile milletvekillerinin yanı sıra kongre ve dernek üyeleri katıldı.

Orman, baloda yaptığı konuşmada, Beşiktaş olarak güzel günler yaşadıklarını belirterek, "Hiç stadı olmadan şampiyon olmuş, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir takımın başkanı olarak karşınıza çıkmaktan mutluluk duyuyorum. Biz Türkiye'nen en büyük camiasıyız. Biz aslında bir şey yapmadık. Uyuyan devi uyandırdık o kadar." diye konuştu.

Bugüne kadar hep geçmişten bahsettiklerini, artık geleceği konuşmaları gerektiğini vurgulayan Orman, "Hepimiz ileriye umutla bakıyoruz. Önümüzde çok güzel zamanlar var. Hiç şımarmadan, yetimin hakkını kimseye yedirmeden, çok daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Herkesin beklentileri farklı, herkesi memnun edemeyiz ama biz doğru bildiğimiz şeyleri yaptık, aynısını yapmaya devam edeceğiz. Bugünlere planlayarak geldik, böyle de sürecek. Hep beraber güzel günler göreceğiz, yeter ki arkamızda olun." ifadelerini kullandı.

Davetliler, balo başlamadan önce şampiyonluk kupası için kurulan standın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...