Trabzonspor'a 3 yıldız birden!

Düzenleyen:
Trabzonspor'a 3 yıldız birden!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da, teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın gelmesinin ardından transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. Bordo mavili takımın Başkanı Muharrem Usta'nın, Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'le Eren Derdiyok, Tunay Torun ve Adem Büyük transferi için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'in hakemler tarafından haklarının yendiğini düşündüğü için küçülme kararı almasından sonra Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ciner'le bir araya geldi.

TUNAY, EREN VE ADEM'İ İSTEDİ

Fotospor'un haberine göre; geçen hafta İstanbul'da yapılan toplantıda Usta, Ciner'e; Tunay Torun, Eren Derdiyok ve Adem Büyük'e Trabzonspor forması giydirmek istediğini söyledi. Ayrıca Kasımpaşa ile sözleşmesi biten Oscar Scarione'ye kendileri bir teklif sunmayacaksa, teklif götüreceklerini iletti.

CİNER TRABZON'A GÖNDERMEK İSTİYOR

Ciner, özellikle Eren'e hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe'nin teklif yaptığını ama kendisinin Eren'in bordo-mavili formayı giymesine daha sıcak baktığını söyledi.

RAKAM KONUŞULMADI

Usta ile Ciner arasında herhangi bir rakam konuşulmazken, iki tarafın gösterdiği iyi niyetin oldukça ikna edici olduğu bildirildi. Bordo-mavili ekibin başkanı Usta'nın 3 yıldız için Kasımpaşa'ya 5 milyon Euro gibi bir rakam vererek ikna etmek istediği bildirildi. Ciner'in ise kazandıkları yüksek rakamlar yüzünden zaten elden çıkarmak istediği bu oyuncuyu Trabzonspor'a gönderebileceği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...