Şampiyon İhlas Koleji kupasına kavuştu

Düzenleyen:
Şampiyon İhlas Koleji kupasına kavuştu

SPOR Haberleri

İstanbul Ümit Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyon olan İhlas Koleji, Türkiye Basketbol Federasyonu, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İstanbul Spor A.Ş.'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlediği organizasyonla şampiyonluk kupasına kavuştu.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda geniş katılımlı bir organizasyon eşliğinde İstanbul Basketbol Liglerinde başarıya ulaşan takımlara ödülleri verildi. Sezonun bitimine bir hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden İhlas Koleji’nde oyuncular ve teknik kadro kupanın sevincini yaşadılar. 

Kupa töreninin ardından konuşan takımın antrenörü Tacettin Çıpa, çok iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek sezonu kupayla kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sezon boyunca hem genç erkekler hem de ümit erkekler kategorisinde mücadele ettiklerini ifade eden Çıpa, “Bizim için uzun bir sezon oldu. Genç kadromuzla sezon boyunca Türk basketbolunun alt yapısını oluşturan önemli takımlara karşı mücadele ettik. Oyuncularım canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı. 


İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, şampiyon olan İhlas Koleji Ümit Erkek Basketbol takımını ve teknik ekibini kutladı. Önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Yeltekin, “Bir kolej takımı olarak bu başarıyı elde etmek bizleri çok mutlu etti. Basketbola verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Zorlu geçen sezonun sonunda aldığımız kupa ile başarımızı taçlandırmış olduk” dedi. 

Şampiyon İhlas Koleji kupasına kavuştu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...