Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Mehmet Topal'ın imza tarihi

Düzenleyen:
İşte Mehmet Topal'ın imza tarihi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Milli oyuncu Mehmet Topal'a, 6 Haziran'da imza attıracağı iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve kulübünün sadece bir ön görüşme yaptığı Mehmet Topal için Fenerbahçe son noktayı pazartesi günü koyacak.

KOD ADI 06.06.2016!

Teknik direktör Perreira ile yeni sezon planlamasını yapan ve bu doğrultuda sözleşmesi biten oyunculardan Gökhan Gönül ile anlaşmaya varan sarı-lacivertli yönetimin Mehmet Topal ile de sözleşme yenilemeyi planlıyor. Pazartesi gününe kadar futbolcunun menajeri ile görüşüleceği belirtildi.

MENAJERİ BEKLENİYOR

Sarı-lacivertli yönetim, 6 Haziran'da (06.06.2016) iç transfere nokta koyduktan sonra dış transfer çalışmasını start verecek. Yöneticiler, Mehmet Topal konusunda aynı zamanda Caner Erkin'in de menajeri olan Batur Altıparmak'ın yurt dışından dönmesinin beklendiğini ve Mehmet Topal için görüşmenin bir iki gün içinde gerçekleşeceğini ifade ettiler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...