Mourinho'dan çılgın teklif! Tam 286 milyon TL...

Düzenleyen:
Mourinho'dan çılgın teklif! Tam 286 milyon TL...

SPOR Haberleri

Mancester United, Teknik Direktör Jose Morinho'nun raporu doğrultusunda Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba'yı transfer etmek için girişimlere başladı. Man U'nun, Pogba için tam 286 milyon TL bonservis bedeli önerdiği iddia edildi.

İngiliz temsilcisi Manchester United, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun istediği doğrultusunda Juventus'a Pogba için 268 milyon TL önerdi. Manchester United, Pogba İçin Juventus'a 286 Milyon TL Teklif Etti. Manchester United'in yeni teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho, Juventus'un Fransız asıllı futbolcusu Pogba'nın transfer edilmesini istedi.

YENİDEN İNGİLTERE'YE DÖNÜYOR

23 yaşındaki yıldız oyuncu için İngilizlerin Juventus'a 90 milyon İsviçre Frangı'nın (268 milyon TL) teklif edildiği öğrenildi. İtalyan Gazeteleri Pogba'nın bu astronomik teklif karşısında yeniden İngiltere'ye gidebileceği haberini verdiler.

 

Mourinho'dan çılgın teklif! Tam 286 milyon TL...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...