Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İslam'a hakaret eden Alman vekile Mesut'tan cevap

Düzenleyen:
İslam'a hakaret eden Alman vekile Mesut'tan cevap

SPOR Haberleri

Mesut Özil'i, Umre ziyaretine gittiği için vatansever olmamakla suçlayan AfD'nin vekiline Özil'in cevabı gecikmedi. Mesut, "İnsanlara sürekli olumsuz gözlerle bakan kişiler hep vardı ve var olacak" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil'in Umre ziyareti Almanya'da olay oldu. Aşırı sağcı parti AfD'nin milletvekillerinden Andrea Kersten, Mesut'un Umre ziyaretini yakışıksız ifadelerle yorumladı.

İSLAM İÇİN ÇİRKİN SÖZLER SÖYLEDİ
Kersten, Alman basınına yaptığı açıklamada, Mesut'un Umre ziyareti hakkında "Bu vatanseverliğe aykırı bir hareket" derken, "Özil, töre cinayetini kabul eden ve homoseksüellere idam cezası verilmesini isteyen bir dini kutluyor" yorumunu da yaptı.

MESUT ÖZİL'DEN CEVAP
Aşırı sağcı ve İslam düşmanı milletvekilinin bu sözleri üzerine fikri sorulan Mesut Özil, "İnsanlara sürekli olumsuz gözlerle bakan kişiler hep vardı ve var olacak." demekle yetindi. Mesut, sadece EURO 2016'ya odaklandığını ve bir sporcu olarak işini iyi yapmaya çalıştığını vurguladı. Mesut ayrıca turnuva sırasında oruç tutup tutmayacağı sorusuna, doktorlardan aldığı tavsiye üzerine tutamayacağı yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...