Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin eski yıldızını Rizespor kaptı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin eski yıldızını Rizespor kaptı

SPOR Haberleri

Bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen Denizlispor'un orta saha oyuncusu Recep Niyaz, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen ancak sarı lacivertli ekipte istediği şansı bulamayarak Anadolu takımlarına giden Recep Niyaz'ın 2016 - 2017 sezonunda Çaykur Rizespor'un formasını giyeceği açıklandı.

DENİZLİSPOR'DAN AYRILDI

Geçtiğimiz sezonu PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da geçiren Recep Niyaz'ın Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı.

BASIN SÖZCÜSÜ AÇIKLADI

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Denizlispor'da oynayan 1995 doğumlu futbolcu Recep Niyaz'ın, kendini yeşil mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladığını belirtti.

80 KEZ GENÇ MİLLİ OLDU

Önceki yıllarda Fenerbahçe, Bucaspor ve Samsunspor'da da oynayan orta saha oyuncusu Recep Niyaz ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını, Recep Niyaz'ın, genç milli takımlarda toplam 80 defa milli formayı giydiğini de belirten Basın sözcüsü Ferah, Niyaz'a yeni takımında başarılar diledi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızını Rizespor kaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...