Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Inter Çinlilere satılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Inter Çinlilere satılıyor

SPOR Haberleri  / AA

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter'in hissesinin yüzde 70'inin, Çin merkezli bir şirkete satılmak üzere olduğu iddia edildi.

İtalya basınında yer alan haberlere göre, Çinli elektronik şirketi Suning, Inter'in hisselerinin yüzde 70'lik kısmını satın alma konusunda kulübün yöneticileriyle anlaşmaya vardı.

Çinli şirketin, Inter'in eski başkanı Massimo Moratti'den kulübün yüzde 30'luk, şu anki başkanı Erick Thohir'den ise kulübün yüzde 40'lık hisesini satın alacağı belirtildi.

Anlaşmaya göre, Inter'de Thohir, hissenin kalan yüzde 30'luk kısmını elinde tutmaya devam edecek ve başkanlık görevini sürdürecek.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de görevine devam etmesinin beklendiği ve kulüp tarafından resmi açıklamanın pazartesi günü yapılmasının planlandığı da ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...