Trabzonspor'da Ndiaye harekatı

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Ndiaye harekatı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kadroda görmek istediği oyuncuların başında gelen Senegalli yıldız Ndiaye için takımı Osmanlıspor'la görüşmelere başladı.

Trabzonspor yeni sezona iddialı girmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisinde Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.

UEFA KISITLAMA UYGULADI

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini dile getiren, bazı futbolcuların da ayrılacağını ifade eden Aydın, "Elimizden oyuncu çıkartamazsak, yapacağımız transferler sıkıntı oluşturabilir. UEFA'nın bu konuda bize uyguladığı bir kısıtlama söz konusu. Bütçe kotamız var ve buna göre hareket etmek durumundayız. Bu nedenle de özellikle gönderilecek oyuncular konusunda ciddi bir çalışma yapılıyor" dedi.

''ARZU EDİLEN TAKIM KURULACAK''

Bu yıl Copa Amerika ve Euro 2016 olduğunu hatırlatan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, "İkisinin aynı döneme denk gelmesi transfer görüşmelerini yavaşlatıyor. Ama bu konuda hummalı bir çalışma var. Görüştüğümüz oyuncuların basına yansımaması önemli. Bir isim ortaya çıktığında fiyatı değerinin iki katına çıkıyor. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Onların arzu ettiği takımı oluşturacağız" şeklinde konuştu.

SAVUNMA SAĞLAMLAŞTIRILACAK

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonda kalesinde 59 gol görerek bu alanda üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, yeni sezonda savunmayı sağlama almayı hedefliyor.

ERSUN YANAL ÖN LİBERO TALEP ETTİ

Ligde kalesinde en çok gol gören takımlar arasında yer alan bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal'ın, savunmaya tecrübeli ve takımı arkadan yönetecek bir ismin takviye edilmesini istediği, ön liberoya da kaliteli bir transfer yapılması yönünde talepte bulunduğu öğrenildi.

NDİAYE İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Trabzonspor'da gelecek sezon teknik direktör Ersun Yanal'ın kadrosunda görmek istediği Ndiaye için bordo-mavili yönetim, Osmanlıspor ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Başkent ekibine son olarak para ve 2 oyuncu teklifi yapan Trabzonspor'un bu teklifine Osmanlıspor'un sıcak bakılmadığı, sadece para istediği kaydedildi.

PARA ARTI TAKAS

Trabzonspor'un ise parada biraz daha artırım yapıp 2 oyuncu olan takas teklifini de 1 oyuncuya düşürerek Osmanlıspor'un kapısını yeniden çalmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.


Kaynak:Ligtv

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...