Terim EURO 2016'dan beklentisinin yüksek olduğunu söyledi, ucuşa hazırız

Düzenleyen:
Terim EURO 2016'dan beklentisinin yüksek olduğunu söyledi, ucuşa hazırız

SPOR Haberleri

"Her oyuncum hırslı ve oynamak istiyor. Gruptan çıkarsak yeni zafer şarkıları söyleriz"

Avrupa Şampiyonası için artık geri sayımdayız... 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında Fransa’da yapılacak organizasyonda gruptaki rakiplerimiz Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve İspanya... Çalışmalarını Antalya’da sürdüren ve sonrasında bugünkü özel maç için dün Slovenya’ya geçen Milliler’de Fatih Terim kendine has tarzıyla iddialı mı iddialı... Bir basın toplantısı yapan Terim, "İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Ondan sonrasında bizden büyük işler bekleniyor, farkındayız. Benim de beklentim yüksek. Ama bu futbolumuzun daha da üstüne koymalıyız" derken, "Takım olarak hazırız. Eksikler, problemler oluyor ve olacak. Biz çözüm tarafındayız. Oyuncularımın hepsi hırslı ve oynamak istiyor. Yeni zafer şarkıları söylemek istiyoruz" sözlerini kullandı. 

Emre öyle patlamalı ki...
Emre Mor'un çok konuşulduğuna vurgu yapan Fatih Hoca, "Ama daha eksikleri var. Hep öğrenmeli. Büyüdükçe küçülmeyi bilmeli. Ben onun yerinde olsam bu kadar methiye sonrası turnuvada öyle bir patlama yaparım ki..." diyerek genç yıldıza moral ve hırs aşılarken, "Herkesin helal olsun dediği bir futbol hedefliyoruz. Ve umarım oyuncularım artık sonuç almayı son dakikaya bırakmazlar" temennisinde bulundu. Terim vefat eden efsane boksör Muhammed Ali için de, "İz bırakmıştı. Dik duruşuyla hayat görüşünü çok beğendiğim bir insandı" dedi. 

Cenk kazandı!
Milli Takım’da forvet bölgesinde kim görev yapacak? Çin’de sıkıntılı günler geçiren Burak Yılmaz mı, Beşiktaş’ta genelde kulübede maça başlayan Cenk Tosun mu? Fatih Terim, Burak’ın tam olarak hazır olmaması sebebiyle tercihini Cenk Tosun’dan yana kullanacak. Ki bu bağlamda idmanlarda Cenk’le özel görüşmeler yapıyor, ona olan güvenini dile getiriyor. 

Özel ilgi
Millileri, Slovenya’da taraftar selamladı. Ljubljana Büyükelçisi Serra Kaleli de ay-yıldızlı kafileyi karşılayanlar arasındaydı. En fazla ilgiyi Arda gördü.

SLOVENYA - TÜRKİYE
STAT: Ljubljana Stozice
SAAT: 21.15
HAKEM: Marco Guida (İtalya)
YAYIN: atv


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...