100 kilo bombayla yakalandı!

Düzenleyen:
100 kilo bombayla yakalandı!

SPOR Haberleri

EURO 2016 şampiyonasına saldırı düzenleyeceği şüphesiyle Polonya-Ukrayna sınırında yakalanan bir kişinin aracından 100 kilo patlayıcı, fünye, bomba atar ve silah çıktı.

Polonya-Ukrayna sınırında bir Fransa vatandaşının tüfek ve patlayıcılarla yakalandığı belirtildi. Yetkililer yakalanan kişinin, Fransa'da 10 Haziran'da başlayacak EURO 2016 Futbol Şampiyonası için saldırı hazırlığında olabileceğinden şüphelendiklerini söyledi.

100 KİLO PATLAYICI ÇIKTI

Fransız M6 televizyonuna göre Fransız vatandaşı olan bir kişinin arabasında 100 kilogram patlayıcı, fünye, bomba atar ve Kalaşnikov tüfekleri ele geçirildi.

Sputnik'e bilgi veren Ukraynalı sınır yetkilileri de elindeki mühimmatı Fransa'ya sokmaya çalıştığı söylenen Fransız vatandaşının gözaltına alındığını doğruladı.

UKRAYNA'DA TUTULUYOR

Russia Today (RT) de Fransız vatandaşının 21 Mayıs'ta gözaltına alındığını ve hala Ukrayna'da tutulduğunu aktardı.

20minutes.fr haber sitesi, yakalanan kişinin Fransız polisi tarafından önceden tanınan bir kişi olduğunu yazarken, M6 kanalına göre, şüphelinin Fransa'daki evinde yapılan aramalarda patlayıcılar ve üzerinde aşırı sağcı bir grubun sembolü olan bir tişört bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...