Terörün kol gezdiği ilde kano keyfi

Düzenleyen:
Terörün kol gezdiği ilde kano keyfi

SPOR Haberleri

Teröristlerin yerle bir ettiği Hakkari'de, Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün düzenlediği ortak organizasyonda 30 sporsever genç, 2 bin 700 rakımlı Golan Gölü'nde kano gösterisi yaptı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün organizasyonuyla 2 bin 700 rakımlı Golan Gölü'nde kano gösterisi yapıldı.

30 SPORSEVER KATILDI

Kent merkezine 14 kilometre uzaklıktaki Otulca Köyü'ndeki Golan Gölü'nde yapılan etkinliğe 30 sporsever genç katıldı.

Terörün kol gezdiği ilde kano keyfi

Göl kıyısında sabah kahvaltısını yapan gençlerden bazıları kanolarla gölde gösteri yaparken bazıları da buz gibi suda yüzmenin keyfini çıkardı.

Terörün kol gezdiği ilde kano keyfi

"HAKKARİ'DE BİR İLKTİR"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, kano ve bisiklet etkinlikleri kapsamında doğa turu düzenlediklerini belirterek, "Sporsever gençlerle birlikte Otluca Köyü Golan Gölü'nde önce kano yaptık. Ardından da dağ bisikleti ile şehir merkezine pedal çevirdik. Kanoyu halkımıza tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz bu faaliyet, aynı zamanda Hakkari'de bir ilktir. Onun için sporcularımızla birlikte buradayız. Kano ve bisiklet turuna katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerle ilimizin doğa sporları potansiyelini tanıtırsak, dünyanın ve yurdumuzun her yerinden sporcular ve doğaseverler buraya gelir" dedi.

Terörün kol gezdiği ilde kano keyfi

"TURİZM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Hacı Tansu ise, etkinliğin turizm açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Bütün doğa sporlarının yapılabileceği Hakkari'de durgun ve akarsu kanosu da gayet iyi yapılabilir. Bizler de kulüp olarak Golan Gölü'nde gençlerimize kano eğitimi vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Terörün kol gezdiği ilde kano keyfi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...