Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brezilya sessiz başladı

Brezilya sessiz başladı

SPOR Haberleri

Neymar şovunu tribünde yapınca arkadaşları Ekvador’a diş geçiremedi ve maç 0-0 bitti. Ekvador’un bir nizami golü sayılmazken, B Grubu’nda lider, Haiti’yi 1-0 yenen Peru oldu

Amerika kıtalarını bir araya getiren Copa America'da ikinci güne Brezilya'nın kötü performansı damga vurdu. Sambacılar, vasat bir maç çıkarırken, Ekvador cephesi ise hakem Julio Bascunan'dan şikayetçiydi. Ekvador'un hocası Gustavo Quinteros, "Pozisyonu 25 kez izledim, topun ancak yüzde 60'ı dışarıdaydı. Beni esas şaşırtan 50 metre öteden yardımcı hakemin aut diyebilmesi!" şeklinde konuştu. Miller Bolanos'un golü aut gerekçesiyle iptal edilmişti. Peru ise Haiti'yi Guerrero'nun golüyle 1-0 yenerek B Grubu'nun lideri oldu. Günün ilk mücadelesinde ise Kosta Rika ile Paraguay golsüz berabere kaldı.

SAHNE ARJANTİN'İN...
 Copa America'nın en büyük favorilerinden Lionel Messi, önderliğindeki Arjantin, grup aşamasındaki en zor sınavında Şili ile kapışıyor. Alexis Sanchez'li Şili ise son şampiyon unvanıyla hem kazanıp hem de iddiasını tekrar ortaya koyma peşinde. Bu zorlu kapışma Türkiye saatiyle sabaha karşı 05.00'te futbolseverlerle buluşacak. Günün açılış maçı ise saat 02.00'de Panama ile Bolivya arasında.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...