Beşiktaş'ta transfer harekatı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta transfer harekatı

SPOR Haberleri

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği etkinlikte konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve nokta atışı yapmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Hollanda Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Fikret Orman, bu konudaki kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

''NOKTA ATIŞI YAPACAĞIZ''

Sabah Gazetesinin haberine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ; "Taraftara kalsa tüm takımı gönderip, yeniden alalım istiyorlar ama öyle değil. Bizim çok fazla transfere ihtiyacımız yok. Zaten öyle bir stratejimiz de yok. Transferde nokta atışı yapacağız. Takımımız oturmuş bir iskelete sahip. Özellikle defans bloğunda değişiklikler yapacağız. Marcelo'nun sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Stoper mevkiine ve kanatlara oyuncular alacağız." diye konuştu

İSMAİL'E %50 ZAM

Sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla son bulan İsmail Köybaşı, yönetimle anlaşmaya vardı. Yeni anlaşmaya göre İsmail'in 600 bin Euro olan garanti ücreti, 900 bin Euro'ya çıkarıldı. Maç başına para da alacak olan tecrübeli sol bek, sözleşmeyi Milli Takım dönüşü imzalayacak. 1.3 milyon Euro ve maç başı 20 bin Euro'ya "Evet" diyen Tolga'nın imzası için de tatilinin bitmesi bekleniyor.

JESUS: BEŞİKTAŞ BENİ İSTİYOR

Beşiktaş 'ın listesinde olan İnter'in başarılı stoperi Juan Jesus, önemli açıklamalar yaptı. 4 yıl önce geldiği Inter'den ayrılmaya sıcak baktığını belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Kulüpler her zaman bana ilgi gösterirler, her transfer döneminde böyle olur. Yani Beşiktaş'tan bir ilgi var. Inter ve menajerim bununla ilgilenecek. Hem ailem hem de benim için neyin iyi bir karar olacağını tartmak gerekiyor" dedi. İtalyan ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Juan Jesus için Inter'in 9 milyon Euro bonservis bedeli istediği gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...