Beşiktaş atağa kalktı! Torunoğulları işi bitirmeye gidiyor

Düzenleyen:
Beşiktaş atağa kalktı! Torunoğulları işi bitirmeye gidiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi kaleci ve stoper transferi konusuna yoğunlaşırken en fazla Ospina ve Skrtel isimleri üzerinde duruluyor. Yönetici Erdal Torunoğulları önemli aşamalar kaydetti.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda takıma yeni yıldızlar kazandırmak için çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar, bu konuda İngiltere'ye yoğunlaştı.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, yeni sezonda Arsenal'de yer almayacağını açıklayan David Ospina ve Liverpool'lu stoper Martin Skrtel için harekete geçti. İlk etapta ara transfer döneminde de takımın gündeminde yer alan Kolombiyalı eldiven için pazarlıklara başlayan başarılı yöneticinin; önemli aşamalar kaydettiği öğrenildi.

OSPİNA İÇİN KOZ VAR

Copa Amerika'da Kolombiya'nın kadrosunda yer alan 27 yaşındaki kalecinin ayrılmak istediğini resmen açıklamasını koz olarak kullanan Torunoğulları'nın, ek olarak Liverpool'da kalmaya sıcak bakmayan Slovak stoper Martin Skrtel için de Liverpool'la ilk teması kurduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...