Gökhan Töre için çıldırdılar! Transfer tamam

Düzenleyen:
Gökhan Töre için çıldırdılar! Transfer tamam

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Gökhan Töre'nin transferi için 13 milyon Pound için anlaşmaya vardı. Bilic'in takımının şimdiki hedefi Atiba Hutchinson.

Beşiktaş'taki 2 sezonluk görev süresini tamamlamasının ardından daha önce futbolcu olarak yer aldığı İngiliz temsilcisi West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic; 7. olarak tamamladıkları Premier Lig'de yeni dönemde üst sıralara tırmanmak için harekete geçti.

13 MİLYON POUND'A ANLAŞTILAR

Hırvat hocadan gelen transfer talebi sonrasında Ada temsilcisi, Siyah-Beyazlılar'ın genç yıldızı Gökhan Töre'nin peşine düştü. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Beşiktaş'a başarılı futbolcu için ilk etapta 12 milyon Pound'luk (51 milyon TL) teklifte bulunan Londra temsilcisi; yapılan pazarlıklar sonrasında Beşiktaş'la 13 milyon Pound'a (55 milyon TL) el sıkıştı.

West Ham'lı yöneticiler; bu gelişme sonrasında Slaven Bilic'in bir diğer hedefi Atiba Hutchinson'un peşine düştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...