Fener'e Robin van Persie piyangosu vurdu

Düzenleyen:
Fener'e Robin van Persie piyangosu vurdu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma giyen Robin van Persie, Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain'in yöneticisiyle transferi konusunda görüşmelerde bulundu.

Fenerbahçe'ye Van Persie piyangosu vurmak üzere... İbrahimovic'in ayrılmasının ardından forvete takviye çalışmalarına başlayan Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'in 33 yaşındaki Persie'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

GÖRÜŞTÜLER!

Fotomaç'ın haberine göre; yaz tatil için Fransa'nın güneyindeki Cote D'azur'u seçen Hollandalı oyuncunun burada PSG'nin sportif direktörü Olivier Letang ile transferi görüştüğü iddia edildi. Bu görüşmede Letang'ın Persie ve eşini öğle yemeğinde ağrladığı kaydedilirken, transfer için onayı Laurent Blanc veya yerine geçecek yeni teknik adamın vereceği öne sürüldü.

ROBIN VAN PERSIE TEKLİFE SICAK BAKIYOR

F.Bahçe'ye geldikten sonra bazı sponsorlarını kaybeden Persie'nin de yeniden göz önünde olmak için Fransız ekibine sıcak baktığı dile getirildi. Piyasa değeri 11 milyon Euro civarındaki golcünün olası transferi, mali fair play cezası alan F.Bahçe'nin de kasasını dolduracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...