Jose Mourinho, Galatasaraylı Sneijder'i istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
Jose Mourinho, Galatasaraylı Sneijder'i istiyor

SPOR Haberleri  / Habertürk

Galatasaraylı Wesley Sneijder'e Manchester United'ın başına geçen Jose Mourinho'nun talip olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'ın bir gazeteye verdiği röportajda, Manchester United'la anlaşan eski hocası Jose Mourinho'yu arayarak tebrik ettiğini ve Portekizli hocayla aralarında özel bir bağ olup futbolda her şeyin olabileceğini söylemesinin altında "ayrılık sinyali" yattığı iddia edildi.

"BENDEN HABER BEKLE"

Cimbom'un içinde bulunduğu parasal sorunların yanı sıra gelecek yıl Avrupa'da olmaması nedeniyle, Sneijder'ın kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Kırmızı Şeytanlar'ın başına geçen eski hocasının da 32 yaşındaki yıldıza "Benden haber bekle" dediği, İngiltere'ye gitmeyi arzulayan Sneijder'ın ise şartların oluşmasını beklediği bildirildi.

7.5 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR

Galatasaray'la 2018'e kadar yeni sözleşme imzalayan Sneijder'ın, daha önce 20 milyon Euro olan sözleşme fesih hakkı 1 Haziran itibarıyla 7.5 milyon Euro'ya çekilmişti. Buna göre Türkiye dışından bir takım bu rakamı ödemeyi kabul ederse Sneijder serbest kalıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...