Trabzonspor transfer politikasını açıkladı

Trabzonspor transfer politikasını açıkladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda az ama öz transfer yaparak, hata riskini azaltacaklarına vurgu yaptı.

Görüştükleri isimlerin medyaya sızmaması konusunda büyük hassasiyet gösteren yönetim kurulunun, özellikle takımdan gidecek oyuncuları beklediği öğrenildi. Yüksek maliyetli oyuncuların takımdan ayrılması gerektiğini tekrarlayan Başkan Usta'nın, yöneticilerine az ama öz transfer yaparak hata riskini azaltacaklarını söylediği belirtildi. Bu arada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurtdışındaki ilk etap kampını 4-17 Temmuz arasında Slovakya'da gerçekleştirecek olan Trabzonspor'da, yapılacak olan transferlerin tamamının ilk kampa yetişemeyeceği öğrenildi. Copa Amerika ve Euro 2016'nın aynı döneme denk gelmesinin transfer çalışmalarını yavaşlattığı, bu nedenle de gecikme yaşanabileceği belirtildi.

BOİLESEN HAREKATI
 Trabzonspor Ajax ile sözleşmesi sona eren Boilesen'i transfer etmek için girişimlere başladı. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde bordo-mavili kulübün önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle Ajax'ta hiç forma şansı bulamayan Danimarka milli takımının sol beki Nicolai Boilesen'i gündemine aldı. Bordo-mavililer Boilesen dışında Kimpembe ve Serdar Taşçı ile görüşmelerini de devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...