Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ortalık İnler!

Düzenleyen:
Ortalık İnler!

SPOR Haberleri

Trabzonspor geçen sezon Premier Lig şampiyonu olan Leicester City'de forma şansı bulamayan Türk asıllı yıldıza teklif yaptı

Trabzonspor transferde bombayı Gökhan İnler ile patlatmak istiyor. Geçen sezon Premier Ligi şampiyon tamamlayan Leicester'de forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen İsviçreli oyuncu için bordo-mavililerin kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istemesi ve bu konuda yönetime talimat vermesi üzerine ilk teklif yapıldı. Leicester City'nin, Gökhan İnler'in öncelikle satış opsiyonunu düşündüğü fakat başarılı olunamaması durumunda Trabzonspor'un kiralama teklifine evet diyebileceği gelen bilgiler arasında. 2011-15 yılları arasında Napoli forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Leicester City'ye transfer olmuş ancak forma şansı bulamamıştı. Gökhan İnler kendisi için kötü geçen sezonun ardından EURO 2016 kadrosuna da çağırılmamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...