Dayağın sebebi belli oldu

Düzenleyen:
Dayağın sebebi belli oldu

SPOR Haberleri

Eşi Burak Yılmaz tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan İstem Yılmaz'ın, Burak'ın annesiyle anlaşamadığı ve bu olaydan dolayı kavga ettikleri iddia edildi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kariyerine Çin'de devam eden milli futbolcu Burak Yılmaz ile eşi İstem Yılmaz'ın kavgası günlerdir manşetlerde. İstem Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşinden, 12 milyon lira tazminat ve 50 bin lira nafaka istedi.

İSTEM YILMAZ, BURAK'IN ANNESİYLE ANLAŞAMADI

Tartışmaların ardından Yılmaz çifti hakkında dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Günaydın Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstem Yılmaz, eşinin annesi Belgin Yılmaz ile hiç anlaşamadı. İstem Yılmaz'ın, anne olduktan sonra da kızını babaannesi ile görüştürmek istemediği iddia edildi. İşte bu olay, Yılmaz çiftinin arasındaki gerilimi artırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...