Galatasaray'dan Mehmet Topal'a mesaj

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Mehmet Topal'a mesaj

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in, Mehmet Topal'ın menajerini arayıp, "Bizde hak ettiği değeri bulur. O da biliyor. Teklifimiz hala geçerli" dediği iddia edildi.

Galatasaray'da teknik direktör konusunda verilecek karar Fatih Terim'i bekliyor. Barça'nın bedava alınması konusunda ikna edildiği Alex Song için beklenen isminse Mehmet Topal olduğu ortaya çıktı. Fotospor'un haberine göre; Aziz Yıldırım'ın Pazar günü yaptığı açıklamalardan sonra Mehmet Özbek, Topal'ın menajeri Batur Altıparmak'ı aradı; "Gel görüşelim" dedi.

"DÖNERSE HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULUR"

Özbek'in Altıparmak'a, "Benim anladığım Aziz Başkan'ın Gökhan gibi Mehmet'i defterden sildiği. Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum... ama teklifim hala geçerli. Mehmet'i Türk futboluna Galatasaray armağan etti. Bize dönerse hak ettiği değeri bulur. O da biliyor" sözlerini kullandı.

YUNANİSTAN VE İSPANYA'DAN DA TEKLİF VAR

Altıparmak ise Topal'ın kendisine, Fenerbahçe'yi sonuna kadar beklemeyi söylediğini, Terim'in transfer konuşmalarını yasakladığından bahsetti. Topal'a Yunan ve İspanya Liglerinden de talipler olduğunu anlattı.

"EN İYİSİ BİR AN ÖNCE BİTİRMEK"

Özbek ise Altıparmak'a, "Aziz Başkan daha ne desin, şartımız bu beğenmiyorsa gitsin dedi. Herkes transferlerini bitiriyor. Bana sorarsanız kararınızı bir an önce vermek, sizin için en iyi seçencek olur" tavsiyesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...