Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

The Sun'a Muhammed Ali tepkisi

Düzenleyen:
The Sun'a Muhammed Ali tepkisi

SPOR Haberleri

İngiliz The Sun gazetesi, dünya boks şampiyonu Muhammet Ali'nin meşhur tabirini,"Kelebek gibi uç, huzur içinde yatmış gibi sok" diye çevirerek manşet yaptı. Tepkilerin gecikmediği The Sun gazetesi için "Editör 9 yaşında mı?" yorumları yapıldı.

Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin hayatını kaybetmesinin ardından özel bir birinci sayfa hazırlayan İngiliz gazetesi The Sun, "kaş yapayım derken göz çıkardı."

İngiliz tabloid gazetesi The Sun, milyonlarca insana ilham olan efsane boksör Muhammed Ali'nin hayatını kaybetmesinin ardından özel bir yayın hazırladı. Gazete birinci sayfasının tamamını da Muhammed Ali'ye ayırdı ancak attığı manşet nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Zira gazete, Muhammed Ali'nin 'Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım' sözüne atıfta bulunarak 'Kelebek gibi uç, huzur içinde yatmış gibi sok' manşetiyle çıktı.

The Sun'a Muhammed Ali tepkisi

Gazeteye sosyal medyadan tepki yağarken, 'SeanMR18' isimli bir Twitter kullanıcısı "Bu manşeti 14 yaşındaki biri mi yazdı?" diye sordu.

"EDİTÖRÜN İŞİNE SON VERİN"

James Bridgmon ise editörün daha da küçük olabileceğinden 'şüphe'lendiğini belirterek, "Bu nasıl bir saçmalık? Kim bunu yazdı? Editör dokuz yaşında mı? Saygısızlığını ve tembelliğiniz ortaya çıktı" diye yazdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da gazetenin bu manşetle çıkmasına onay veren editörün işine son vermesi gerektiğini yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...