Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası

Düzenleyen:
İşte Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası

SPOR Haberleri

Fransız basını, Fenerbahçe'nin Hull City'de kiralık olarak forma giyen Fransız golcü Ben Arfa'yı transfer etmek için teklifte bulunduğunu iddia etti.

Fransız basınından L’equipe gazetesi, bonservisi elinde olan Ben Arfa’ya gelen en iyi teklifin Fenerbahçe’den olduğunu yazdı. UEFA ile Finansal Fair Play anlaşması imzalayan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarında gözünü bonservisi elinde olan futbolculara dikti. Fransız gazetelerinden L’equipe’de yer alan habere göre bonservisi elinde olan Ben Arfa’ya en iyi teklifin Fenerbahçe’den geldiği belirtildi. Nice forması ile oynadığı maçlarda 18 gol, 6 asist yapan Hatem Ben Arfa’nın öncelikli hedefinin Ligue 1’de kalmak olduğunu belirten Fransız basını, sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcudan cevap beklediğini ifade etti.

29 yaşındaki Fransız oyuncu kariyerinde Newcastle, Marsilya, Olimpik Lyon ve Hull City gibi takımlarda forma giydi.

İşte Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...