Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan Lukaku harekatı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor'dan Lukaku harekatı

SPOR Haberleri  / Sabah

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Oostende’de forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jordan Lukaku’yu renklerine bağlamak için görüşmelere start verdi...

UEFA'dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle transferde maliyeti düşük isimler arayan Trabzonspor'un, Oostende'de forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jordan Lukaku'yu listesine aldığı iddia edildi. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Belçikalı futbolcuyla menajerler aracılığıyla temasa geçen bordo-mavililerin, Belçika kulübüne de teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu arada Trabzonspor'un ilgilendiği gurbetçi oyuncular arasında ilk sıralarda yer alan Bilal Başacıkoğlu ise Trabzon'a gelmeye istekli. Ailesi de Trabzonsporlu olan Başacıkoğlu'nun yapılan görüşmelerde oldukça ılımlı olduğu ancak oyuncunun kulübü Feyenord'un kiralık teklifine soğuk baktığı ifade edildi.

JORDAN LUKAKU KİMDİR?
 Oostende'de geçen sezon 34 maçta 3 gol atan ve 7 asist yapan Jordan Lukaku, Everton'da oynayan ünlü forvet Romelu Lukaku'nun kardeşi. Demokratik Kongo asıllı Belçikalı futbolcunun, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 25 Temmuz 1994 doğumlu Lukaku, Belçika Milli Takımı'yla EURO 2016'da sahne alacak.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO
 Anderlecht altyapısında yetişen ve burada bir lig şampiyonluğu yaşayan genç sol bekin bonservis bedelinin 2 milyon Euro civarında olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...