Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Nani'ye rest

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Nani'ye rest

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetiminin, Portekizli yıldız Luiz Nani'ye sarı lacivertli kulüpte devam edip etmeme kararını vermesi için 15 gün süre verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Luis Nani'ye yaklaşık 15 gün süre verildi ve kulüpdeki geleceği ile ilgili kararını vermesi istendi. Hürriyet Gazetesinin haberine göre; Portekizli yıldızın sarı lacivertlilerde kalıp kalmayacağı belirsizliğini sürdürürken 8.5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi olan Portekizli oyuncunun son kararını vermesi bekleniyor.

GALATASARAY MAÇI SONRASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Nani geride kalan sezonda Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklama ile takım arkadaşlarının tepkisini çekmişti… Çin'den gelebilecek için Portekizli yıldız ile sarı lacivertlilerin yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde Luis Nani, "Çin için çok gencim" ifadelerini kullandı.

İNGİLİZ KULÜPLERİYLE GÖRÜŞÜYOR

Bunun üzerine sarı lacivertliler kararını vermesi için Nani'ye bir süre verdiler. Bu süre içerisinde Portekizli yıldız bir kulüp bulabilirse 8.5 milyon Euro'yu verip gidebilecek. Eğer Nani bir kulüp bulamazsa muhemelen kariyerine gelecek yıl da Fenerbahçe'de devam edecek.

FENER YOLLAMAK İSTİYOR

Fenerbahçe eğer Nani giderse ondan gelecek para ile önemli bir transfer daha yapacak. Sarı lacivertli yönetim Nani'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. Nani de takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Portekizli oyuncunun menajerleri İngiliz kulüpleri ile görüşmeler yapıyorlar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...