Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Florya'yı karıştıran iddia

Düzenleyen:
Florya'yı karıştıran iddia

SPOR Haberleri

Galatasaray kulübü, iddiaya göre alınan primlerin yüzde 5'ini Florya çalışanlarına dağıtan futbolcularla görüşüp, "O parayı biz dağıtalım" teklifi götürdü. Ancak teklifi kabul eden futbolculardan para kesintisi yapan kulübün çalışanlara bu parayı ödemediği iddia edildi.

Dursun Özbek'in başkanlık döneminde Galatasaray'da birçok tartışılan olay gündeme geldi hatta bir çoğu gazetelerin manşetlerini süsledi. Fakat geçtiğimiz ay yaşananlar adeta 'yok artık' dedirtecek cinsten.

FUTBOLCULAR PRİMLERİN %5'İNİ DAĞITIYOR

Sarı-Kırmızılı takımda son zamanlarda başlatılan bir uygulamaya göre, futbolcular aldıkları primlerin yüzde 5'ini Florya çalışanlarına dağıtıyor. Böylece geçim zorluğu yaşayan çalışanların ekonomik açıdan rahatlaması amaçlanıyor. Takvim Gazetesinin haberine göre; bu uygulamadan haberdar olan yönetim, futbolculara ilginç bir teklif yaptı.

"PRİMLERE KESİNTİ YAPALIM, BİZ ÖDEYELİM"

Yönetimin futbolculara "Yaptığınız uygulamayı takdir ediyoruz. Size bundan sonra primlerinizi yüzde 5 kesinti yaparak ödeyelim. Florya çalışanlarına verdiğiniz parayı biz dağıtalım" ifadesini kullandı. Kaptanlar Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Hakan Balta yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından bu durumu takım arkadaşlarına iletti ve olumlu yanıt alındı.

YÖNETİMDEN ŞU ANA KADAR AÇIKLAMA YOK

Fakat bir süre sonra çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Florya çalışanları, futbolcularla görüşerek yönetimden kendilerine herhangi bir ödenme yapmadığını söyledi. İddialara göre yönetim, futbolculara verdiği sözü tutmadı ve primden aldığı yüzde 5'lik kesintiyi kasaya attı. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiayla ilgili yönetim kanadından herhangi bir açıklama gelmiş değil. Olayın kulüp içinde de duyulduğu, ilk genel kurulda üyelerin bu konuyu gündeme getireceği belirlendi. Ayrıca yönetimin bir süredir futbolculara nakit ödeme yapamadığı, sürekli çek verdiği, bu durumun da büyük rahatsızlık oluşturduğu öğrenildi.

SNEIJDER BU OLAYA ŞAŞTI KALDI!

Cimbom'un ikinci kaptanı Wesley Sneijder'in yaşanan prim skandalı sonrasında büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. Olayın dış basında ses getireceği ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...