Galatasaray'a Arjantinli çilek

Düzenleyen:
Galatasaray'a Arjantinli çilek

SPOR Haberleri

Galatasaray, Independiente'in genç yıldızı Martin Benitez için kulübüyle pazarlığa devam ediyor. Sarı kırmızılı kulübün, genç yıldız için 4 milyon Euro teklifini reddeden Arjantin ekibinin, 5 milyon Euro istediği iddia edildi.

Aslan'ın Benitez ısrarı sürüyor... Arjantin'in Independiente kulübünde forma giyen genç forvet için Arjantin ekibiyle pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

MUSTAFA DENİZLİ ÇOK İSTEMİŞTİ

İlk kez devre arasında gündeme gelen ve özellikle Mustafa Denizli'nin çok istediği 21 yaşındaki Arjantinli forvet için, kulübü Independiente 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlemişti. Galatasaray 5 milyon Euro önerse de, bu teklif kabul görmemiş ve ardından UEFA'dan gelen mektupla beraber Sarı-Kırmızılılar geri çekilmişti. Ancak bu kez şartlar çok farklı.

4 MİLYON ÖNERİLDİ

Martin Benitez transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu kez 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Ancak İndependiente, devre arasında olduğu gibi doğrudan bu teklifi geri çevirmedi.

KULÜBE BASKI KURUYORLAR

Galatasaray'dan başka ciddi bir talibi kalmadığı için Benitez konusunda daha temkinli adımlar atan Arjantin kulübü, bu kez 5 milyon Euro civarında bir rakam karşılığında bu transfere onay vermeye hazır gibi görünüyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün transfer yetkilileri de, bir yandan genç forveti ikna ederek Independiente üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Taraflar görüşmelerde her ne kadar ilerleme kaydetmiş gibi görünse de, pazarlıkların bir süre daha aynı şekilde, hatta daha da kızışarak devam edeceği öngörülüyor.


Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...