Gökhan Gönül'de flaş gelişme! Görüşmeler başladı...

Düzenleyen:
Gökhan Gönül'de flaş gelişme! Görüşmeler başladı...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetiminin, Gökhan Gönül'e imza attırmak için menajeri Ahmet Bulut ile tekrardan görüşmelere başladığı açıklandı.

Fenerbahçe, sözleşmesi 31 Mayıs'ta biten Gökhan Gönül ile yeniden anlaşma zemini arıyor. 2007 yılından bu yana sarı­lacivertli formayı giyen milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe yönetimiyle yeniden masaya oturdu.

YILDIRIM "VEREMEYİZ" DEMİŞTİ

Gökhan Gönül, Beşiktaş'ın da transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan'ın 4 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret talep ettiğini söylemiş ancak bu parayı vermeyeceklerini ifade etmişti.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

31 yaşındaki Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'un sarı-­lacivertli yönetimle yeniden masaya oturması, gecenin flaş gelişmelerinden biri olarak yaşandı. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.


Kaynak:Ntvspor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...