Trabzonspor'a Ndiaye'den kötü haber

Düzenleyen:
Trabzonspor'a Ndiaye'den kötü haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kadroya dahil etmek istediği Osmanlıspor'un Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye'nin, Ankara ekibinde kalacağı açıklandı.

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Osmanlısporlu Badou Ndiaye kulübünde kalmaya karar verdi. Ankara ekibinin yıldız futbolcuyu kadrosunda tutmak için bu yıl ki peşinatını bile önceden ödediği ortaya çıktı.

ELİ BOŞ DÖNDÜLER

Ersun Yanal'a Badou Ndiaye'den kötü haber geldi. Trabzonspor 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için Aykut Demir ile birlikte bir futbolcu ve para teklifinde bulunmuştu. Ancak Osmanlıspor'un bu transfere onay vermediği öğrenildi. Aatif Chahechouhe'yu Fenerbahçe'ye kaptıran bordo-mavili kulüp ikinci transferden de eli boş döndü.

300 BİN EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Bu sezon Süper Lig'de 11 gol 4 asistle oynayan Senegalli futbolcu 2015-2016 sezonu başında Norveç'in Bodo/Glimt takımından Osmanlıspor'a transfer olmuştu. Ankara ekibi Ndiaye için sezon başında Norveç ekibine 300 bin Euro bonservis bedeli ödemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...