Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den sürpriz RvP kararı! menajeri İstanbul'da...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den sürpriz RvP kararı! menajeri İstanbul'da...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, adı hep krizlerle birlikte anılan Robin Van Persie'nin, geleceğini görüşmek üzere menajerini İstanbul'a davet etti.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Pereira'nın "Ya değişecek, ya gidecek" restini çektiği Robin Van Persie konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, Hollandalı oyuncunun geleceğini görüşmek için menajerini İstanbul'a çağırdı.

"YA DEĞİŞECEK YA GİDECEK"

Teknik Direktör Vitor Pereira yöneticilerle yaptığı sezon değerlendirmesinde Hollandalı yıldız ile yaşadığı problemleri tek tek sıralamış ve ardından "Ya değişecek, ya gidecek" diyerek net bir tavır ortaya koymuştu.

VAN PERSIE'YE GÖZDAĞI

Sarı-lacivertli yöneticiler de bunun üzerine van Persie'nin menajeri ile görüşme kararı aldı. Bu hafta sonuna kadar yapılacak toplantıda Fenerbahçe tarafı, Van Persie'nin iyi bir ücrete satılabileceğini resmen iletecek. Ancak Hollandalı yıldızın ayrılmaya sıcak bakmaması halinde ise bir takım kurallara uyması istenecek. Özellikle Pereira ile yaşadığı tatsızlıkların takım üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler anlatılacak, yönetimin yeni sezonda böyle görüntüleri yeniden görmek istemediği bildirilecek.

ANLAŞAMAZSA AVRUPA'YA GİDECEK

Çin'den gelen astronomik teklifleri kabul etmeyen Van Persie'nin, Fenerbahçe'den ayrılması halinde futbol yaşamına yeniden Avrupa'da devam etmeyi planladığı ancak Türkiye'de kazandığı ücreti hiçbir kulüpten şu ana kadar alamadığı öğrenildi. İtalyan kulüpleri ile dirsek temasında olan Hollandalı yıldızın sarı-lacivertli ekipteki geleceği menajerinin yöneticilerle yapacağı kritik zirve sonrası netleşecek.

 

Kaynak: Milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...