Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan açıklama... Topal'ın yüzde 50'si bizim!

Düzenleyen:
Galatasaray'dan açıklama... Topal'ın yüzde 50'si bizim!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın,''paragöz'' açıklamasından sonra,''Fenerbahçe'de kalmam'' diyen Mehmet Topal için Galatasaray ikinci Başkanı Cengiz Özyalçın, oyuncuyla yüzde 50 anlaştıklarını açıkladı.

Galatasaray transferde ezeli rakibi Fenerbahçe’ye darbeyi vuruyor! Kulübü ile henüz sözleşme yenilemeyen Mehmet Topal, sarı-kırmızılı takıma geri dönüyor. Galatasaray’ın 2. başkanı Cengiz Özyalçın, Açık Mert Korkusuz Spor'a Mehmet Topal ile yüzde 50 anlaştıklarını söyledi. Özyalçın, 2006-2010 yıllarında Galatasaray forması giyen milli futbolcunun Fener ile anlaşmaması halinde sarı-kırmızılı formayı giyeceğinin müjdesini verdi.

FENERBAHÇE’NİN KAPTANINI TRANSFER EDECEĞİZ
Özyalçın, şunları söyledi: “Galatasaray’ın transferleri zaten birer yıldız olur. Mehmet Topal bizim eski futbolcumuz. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin kaptanlarından. Kaptanı transfer etmek büyük bir olay olur. Şu anda Mehmet Topal’ın transferinde yüzde 50 yol aldık. Kulübü ile anlaşamadığı takdirde Galatasaray’ı tercih edeceğine inanıyorum.”

Galatasaray'dan açıklama... Topal'ın yüzde 50'si bizim!

Cengiz Özyalçın

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...