Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğuzhan'ın sözleşmesinde gizli Arsenal maddesi

Düzenleyen:
Oğuzhan'ın sözleşmesinde gizli Arsenal maddesi

SPOR Haberleri

2012 yılında Beşiktaş'a, Arsenal'den transfer edilen Milli futbolcu Oğuzhan Özyakup’un, sözleşmesindeki bir maddeden dolayı İngiliz ekibinin eski oyuncusunu geri alabileceği açıklandı...

Siyah-Beyazlı takımda ortaya koyduğu performansla Avrupa’nın dikkatini çeken Oğuzhan Özyakup için Arsenal’in pusuda yattığı öğrenildi. 2005-08 yılları arasında Hollanda’nın Alkmaar takımının altyapısında oynayan ve 2008 yılında Arsenal’e transfer olan Oğuzhan, 1 Temmuz 2012’de Beşiktaş’a transfer oldu. Genç oyuncunun iyi bir aşama kaydedeceğini öngören İngilizler, Oğuzhan’ı Siyah-Beyazlılar’a verirken bir anlaşma yaptı.

Bu anlaşmaya göre eğer Beşiktaş, Ozzie’yi satarsa öncelik Londra ekibinde olacak. Bu doğrultuda Oğuzhan’ı takip eden ve gelişiminden oldukça memnun olan Arsene Wenger’in yetenekli futbolcunun alınması için düğmeye bastığı kaydedildi.

BAŞKA TAKIMA GİDERSE DE PAY ALACAKLAR

EURO 2016’da A Milli Takım ile boy gösterecek olan Oğuzhan Özyakup’u takip edecek olan Arsenal’in hocası Arsene Wenger’in son kararını vereceği kaydedildi. Eğer İngilizler, Ozzie’yi almaktan vazgeçerse ve Beşiktaş genç yeteneği başka bir takıma satarsa Arsenal yine karlı çıkacak. Çünkü yapılan anlaşmaya göre Arsenal, Oğuzhan’ın satışından pay alma hakkına sahip. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...